Přeskočit na hlavní obsah

SHRNUTÍ ŘÍJEN 2020

       Tak tu máme další měsíc a to znamená další shrnutí. Bohužel nic zásadního se nedělo. u Mintosu proběhlo vyrovnání pomocí garance, druhá půjčka stále běží. Proběhla další rychlá půjčka u Mintos. Co se týká dalšího progresu, tak díky placeným výzkumům hromadím vstupní kapitál do dalšího P2P a tou je Bondora.

 

Je to jen velmi krátké srhnutí, ale nic krom další změny práce se nic neděje. někdy je život takový, jaký se nabízí. V tutochvilku je to vše nejisté a žádné velké akce u mne v tuto chvilku nelze čekat. Pokud by Vás něco zajímalo napiště :)

 

SI 2020

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

RESTART 02.07.2022

 Tak po dlouhé odmlce jsem zpět. Měl jsem nutkání napsat zde už něco dřív, nebyla ale ještě správná doba a restart všeho byl ještě v plenkách. Teď již trošku dozrál a bude tedy čas jej začít používat.  Od konce roku se toho zase hodně změnilo a já jsem opět nucen zastavit se, popřemýšlet a překopat celý plán cesty, po které chci kráčet, úplně od začátku. Co bylo psáno a děláno doposud budiž bráno jako základní kámen, na kterém bude stát nová stavba. Stavba, která je plánována daleko lépe, efektivněji a doufám i na delší období. CO SE TEDY ZMĚNILO A PROČ RESTART? PRÁCE  Začátek roku 2022 byl ve znamení nemocenské po prosincovém Covidu. Tělo bez energie, kompletně permanentní únava, sebemenší aktivita znamenala nedostatek kyslíku. Po tomto byl návrat do práce za volant poněkud náročnější. Nejhorší bylo, že zakázky pomalu ubývaly, pravidelné smluvené jízdy byly čím dál nahrazovány jinou činností, z vedení se staly tak trochu arogantní oslíci no zkrátka v dubnu jsem jim řekl naneshledanou.

MILNÍK #1

 Tak 3.12 je to cca 2 roky, co jsem si řekl, že si začnu psát pro sebe takové osobní menší poznámky a blogísek ohledně mého investování.  Za ty dva roky jsme ušli nějakou cestičku, sem tam jsme se prodrali klestím a sem tam jsme došli ne přímo tam, kde jsme chtěli. Po cestě se stalo pár událostí, některé fajn některé méně, no a dneska jsme tam kde jsme. Při milníku by bylo dobré krom sumarizace stavu a pokroku také vytyčit další cíle případně stávající cíle revidovat- i na to příjde na závěr řada. 2019 V tomto čase před 2 roky jsem se zotavovat z pracovního úrazu a protože jsem byl už nějaký ten měsíc doma a vyhlídka byla nejistá, musel jsem se chtě nechtě začít zaobírat myšlenkou na peníze, investice a zajištění. V té době jsem pracoval za opravdu slabou mzdu jen lehce nad minimální. Jak už zaznělo v začátcích tohoto blogu, neměl jsem volný kapitál na rozjetí velké akce tak, jak to prezentují jiní drobní nebo začínající investoři na jakékoliv platformě ať formou psaného textu nebo dne

SHRNUTÍ ZÁŘÍ 2020

 Tak tu máme konec dalšího měsíce roku 2020 a s tím je opět spojena menší rekapitulace. Opět z důvodu změny práce, kdy jsem z časového důvodu musel skončit, jsem opět zde. I nadále jsem za měsíc vyplnil nějaké placené průzkumy a nově jsem se zapojil i do výzkumu u společnosti MEDIAN. Tímto těd nepravidelně vyplnuji ve volné chvilce dotazníky u obou firem. Výdělky z první jsem na Mintos zatím neposlal, rozhodl jsem se peníze ponechat na učtu a vložit je do další P2P platformy Bondora.  Co se týká Mintosu, aktivní investice jsou ve stádiu čekání na nejspíš odkup. Krize je tady a jde to vidět i u společností s dobrým ratingem. Dnes tedy bez obrázků, stručně shrnuto- Mintos je ve stejném stádiu jako minule, na Bondoru sbírám první investici a dál vyplnuji dotazníky. Cesta to je pomalá, ale co se dá dělat, když nemám volný kapitál a beru to jako životní cestu, kterou si zde píšu. Tak zase za měsíc. SI2020